Contact

Van unieke sieraden tot meubels en accessoires

Mirjam van Gastel – Pluymaekers is werkzaam als goudsmid en product vormgever. Ze is hiermee begonnen na het afronden van de opleidingen goudsmeden in Schoonhoven en product design op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

De wisselwerking tussen mens en natuur is voor haar een inspiratiebron. Ze heeft een lijn met eigenzinnige producten. Haar producten zijn heel divers: van plafond lamp tot tassen tot kinderstoeltjes. Vaak maakt ze gebruik van bestaande producten of materialen. Zo krijgen onderdelen een tweede leven in een nieuw product. Kinderen worden met vrolijke ontwerpen gestimuleerd hun fantasie te gebruiken.

Ook maakt Mirjam bijzondere sieraden. Bent u op zoek naar trouwringen, kindersieraden of  manchetknopen als relatiegeschenk, veel is mogelijk. Ze neemt je mee in het ontwerpproces, waardoor je samen tot een uniek sieraad komt. Een sieraad gaat vaak minstens een leven lang mee. Door een verhaal om te zetten naar een ontwerp krijgt een sieraad veel betekenis voor de drager en kan het zelfs een erfstuk worden.

Atelier

Mirjam Pluymaekers Vormgeving is gevestigd in het Brabantse Oosterhout bij Breda. Ze werkt vanuit haar prachtige atelier in de tuin, waardoor ze de zorg voor haar drie kinderen en het goudsmeden goed kan combineren.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de prijs van een product of sieraad van deze website? Of wilt u een bijzonder sieraad laten maken? Laat een berichtje achter en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Ook kunt u bellen naar +31 616072673, mail naar info@mirjampluymaekers.nl of kijk op www.facebook.com/mirjampluymaekersvormgeving .

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht